Περλες και Μαργαριταρια 11

**Ένας χρόνος πέρασε από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα γνωστά νεοναζιστικά τέρατα που μέχρι και σήμερα σφυρίζουν αδιάφορα. Όλοι ήταν εκεί...για να δείξουν ότι η μνήμη είναι ζωντανή, ότι ο Έλληνας πλέων δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου, ότι η θυσία του "KillaP" δεν ήταν μάταιη. Ο νεοφασισμός δεν θα περάσει!! Πρέπει να θυμίσω ότι πριν δολοφονηθεί ο Π.Φύσσας, είχαν δολοφονηθεί και κακοποιηθεί δεκάδες αλλοδαποί συνάνθρωποι μας, χωρίς να ιδρώσει ούτε ένα αυτί! Μνημονεύουμε και αυτούς λοιπόν...

**Ρε παιδιά μην τσακώνεστε για το ποιος αναπαύεται στον τύμβο της Αμφίβολης, εγώ θα σας πω!! 

Στο λόφο κάστα κρύβεται ο αναφαλβητισμος μας, η έλλειψη παιδείας και γενικά ο τρόπος που έχουμε μεγαλώσει και εκπαιδευτεί όλοι οι σημερινοί Έλληνες! Κρύβουμε πίσω από τα κατορθώματα και τον τεράστιο πολιτισμό των αρχαίων προγόνων μας ότι μας λείπει από το σήμερα...Είμαι σίγουρος ότι όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε την ιερή λέξη ΑΡΕΤΗ, μια λέξη προ πολλού ξεχασμένη από αυτούς που την δημιούργησαν.

**Το καινούργιο έμβλημα του ΣΥΡΙΖΑ φέτος θα είναι ο σταυρός ανάμεσα από τα χρώματα του κόμματος! Δεν γίνεται να θέλεις να κυβερνήσεις έναν τόπο χριστιανικό με αντιπάλους βαθιά θρησκευόμενους (στα χαρτιά) ενώ εσύ λογίζεσαι άθεος... Γι'αυτό περνάει ο κ. Τσίπρας από όλες τις αντιπροσωπίες του θεού για να πάρει την χάρη και την ευλογία του.

**Τον πανικό έχουν σκορπίσει στην συγκυβέρνηση οι "κρυφές" δημοσκοπήσεις που εμφανίζουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ έως και δέκα μονάδες πάνω από τη ΝΔ!! Αυτός ήταν ο λόγος που ώθησε τους συγκυβερνωντες στην απόφαση να προσλάβουν επιπλέον προσωπικό για τον εκφοβισμό των Ελλήνων πολιτών. Οικονομολόγοι που απειλούν τους "πτωχούς το πνεύματι" Ελληνες, ότι δεν θα μείνει στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς ούτε ένα ευρώ, σε περίπτωση που γίνει κυβέρνηση η αριστερά και ο ΣΥΡΙΖΑ, παρεμβάσεις από το υπουργείο εξωτερικών για να αναβληθεί η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Πάπα (αυτό πιάνεται για υπερωρία στη βλακεία) και πολλά παρόμοια μαργαριτάρια τα οποία τα καταπίνει η λήθη της ανεξάρτητης δημοσιογραφίας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι από τώρα και στο εξής οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, όταν εμφανίζονται καλεσμένοι σε τηλεοπτική εκπομπή θα φορούν μάσκες του Δράκουλα...η ιδέα ήταν του κ. Γεωργιάδη..!!



                                                               -Ο Προχειρογράφος-

  

Σχόλια