Η επιτυχία της κυβέρνησης...Η ευχή της αντιπολίτευσης.

Ένα είναι το ρεζουμέ που προκύπτει μέσα από το κομφούζιο των πληροφοριών και τους δαιδαλώδεις δρόμους της προπαγάνδας. Για πρώτη φορά μια Ελληνική κυβέρνηση διαπραγματεύεται, για πρώτη φορά βλέπουμε την Γερμανία τσαντισμένη και την υπόλοιπη Ευρώπη χεσμένη από το φόβο της! Επίσης για πρώτη φορά βλέπουμε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα μια τόσο πολυπρόσωπη και πολυμέτωπη εξωτερική πολιτική μιας Ελληνικής κυβέρνησης που εκμεταλλεύεται σχεδόν όλα τα διαπραγματευτικά χαρτιά της!

Δεν είναι μια απλή διαμάχη, ένας πόλεμος λέξεων όπως διατείνονται τα ΜΜΕ της χώρας μας! Η κάθε λέξη στα κείμενα που πηγαινοέρχονται, συνοδεύεται από ένα ολόκληρο θεσμικό η νομικό πλαίσιο. Συνεπώς άλλη η σημασία και η λειτουργία της τρόικας και άλλος ο ρόλος του ΟΟΣΑ (OECD) ή οποιαδήποτε επιτροπή όπως και να την ονομάσουμε που θα αποτελείται από την Ευρωπαϊκή κεντρική τράπεζα, το ΔΝΤ και ΕΕ. Άλλο το "υπάρχον πρόγραμμα" και άλλο το πρόγραμμα "γέφυρα" που προτείνει η χώρα μας! Αν ήταν ένας απλός πόλεμος λέξεων άνευ ουσίας όπως παρουσιάζουν την κατάσταση τα υπερχρεωμένα ΜΜΕ, τότε ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας δεν θα ήταν τόσο αρνητικός απέναντι στο τελευταίο Ελληνικό κείμενο! Η Γερμανία απαιτεί την πλήρη υποταγή της χώρας μας στα ήδη συμφωνημένα και υπογεγραμμένα από τα προηγούμενα μεταπολιτευτικά "μαγαζάκια", και την συνέχιση των πολιτικών λιτότητας.....

Τα μεταπολιτευτικά "μαγαζάκια" εύχονται και είναι στο πλευρό της κυβέρνησης, σε τέτοιο βαθμό που δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους σε όποιο τηλεοπτικό πάνελ σταθούν και γενικά σε όποια "δημόσια θέα" βρεθούν.... Αυτή η ευχή ενισχύεται αν ρίξουμε μια ματιά στις δημόσιες τοποθετήσεις του κ. Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος οικειοθελώς προσφέρεται να παρουσιάσει στους Έλληνες το νέο μνημόνιο που θα φέρει μαζί του ο ΣΥΡΙΖΑ από τις Βρυξέλλες..... Η Σιγουριά του κ. Άδωνη ότι θα αποτύχει η κυβέρνηση (για να λέμε τα πράγματα όπως είναι..) που βασίζεται; Ίσως γιατί ξέρει τι έχει υπογράψει η προηγούμενη κυβέρνηση; Ίσως...! Λίγο υπομονή κ. Γεωργιάδη για να δούμε αν έχετε δίκιο επί της ουσίας...! Αν και ευγενική η προσφορά σας, δεν ξέραμε ότι εκτός από mega-troll-man είσαστε και πλασιέ μνημονίων! Αλήθεια κ. Γεωργιάδη έχετε σχολιάσει τα σχετικά δημοσιεύματα για τη συμφωνία Μαμούθ με Γερμανική εταιρία που δραστηριοποιείται στον τομέα της Υγείας την εποχή που είσαστε Υπουργός Υγείας.....; Δηλαδή πρόσφατα!

Ευχή και των υπόλοιπων αντιπολιτευόμενων κομμάτων είναι να πετύχει η προσπάθεια της κυβέρνησης για τα μάτια και τα αυτιά των απανταχού μηρυκαστικών. Κρυφός τους πόθος όμως η αποτυχία της κυβέρνησης, σε τέτοιο βαθμό που τα απολωλότα πρόβατα να επιστρέψουν στο μαντρί για τάισμα και να ξαναψηφίσουν την παλιά γνώριμη συνταγή των παραμάγαζων και της διαφθοράς!
  -Για να παραλαμβάνουμε και να πληρώνουμε γκαβά υποβρύχια!
  -Για να υπάρχουν λογαριασμοί στην Ελβετία που δεν μπορούν να εξηγηθούν ούτε με διανυσματική εξίσωση!
 -Για να αυτοκτονούν όσοι δεν είναι "πατριώτες" και δεν αντέχουν το καλό της χώρας!
 -Για να χαρίζουμε χρωστούμενα με νομοσχέδια σε ζάμπλουτους οι οποίοι συμβάλουν στην ανάπτυξη...!
 -Για να κουρεύουμε το εθνικό χρέος όπως τη προηγούμενη φορά, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν τα τελευταία αποθεματικά από τα ασφαλιστικά ταμεία!
 -Για να συντηρούμε τη δράση των χρυσών αυγών τα οποία λειτουργούν αντισταθμιστικά απέναντι στους άθεους. Για να έχουν λόγο ύπαρξης τα ματ της αστυνομίας, γιατί τώρα δεν ματώνει ρουθούνι στις συγκεντρώσεις με αποτέλεσμα να νιώθουν "άχρηστα" τα παιδιά....!
 -Για να εξοντώνουμε ηθικά ή ακόμα και κυριολεκτικά ανθρώπους (δημόσιοι λειτουργοί, δημοσιογράφοι) που λειτουργούν ακέραιοι απέναντι στα καθήκοντά τους, επιβουλευόμενοι τις καταθέσεις σας.....ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΛΙΣΤΕΣ ΛΑΓΚΑΡΝΤ....!


-Ο Προχειρογράφος-

Σχόλια