Επιστολή διαμαρτυρίας από το Eurogroup.

Η φωτογραφία είναι από το thetoc.gr
Επιστολή διαμαρτυρίας κατέφθασε στο προσωπικό email του προχειρογράφου, προερχόμενο από τον επικεφαλής του Eurogroup κ. Ντάισελμπλουμ. Μεταξύ άλλων η επιστολή διατείνεται επιθετικά κατά της Ελληνικής αποστολής διαπραγμάτευσης στο Eurogroup και ποιο συγκεκριμένα στον Υπουργό Οικονομικών της χώρας μας κ. Βαρουφάκη.

Δεν μπορεί κ. προχειρογράφε ο Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας κ. Σόιμπλε να καταμετρά τις συνέπειες μιας ενδεχόμενης άρνησης του Έλληνα Υπουργού Οικονομικών κ. Βαρουφάκη, να αποδεχτεί άνευ όρων τη συνέχιση του Γερμανικού Μνημονίου, και να απαντά ότι τα χρήματα δεν φέρνουν την ευτυχία....! Μα πως χάλασαν έτσι οι Έλληνες πολιτικοί...; Παλιά είχαμε στη παρέα μας εκείνο το χοντρό αγόρι το οποίο έλεγε μόνο ΝΑΙ... Τι καλό παιδί! Φανταστείτε, όταν βαριόμαστε, μαζευόμαστε και του ρίχναμε ένα ομαδικό "φατούρο" (παιχνίδι καρπαζιάς) έτσι για να περάσει η ώρα ευχάριστα. Ο Πρωθυπουργός της Αυστρίας τον υπεραγαπούσε και του λείπει αφάνταστα...Συνεχώς λέει ότι το Eurogroup μοιάζει άδειο χωρίς τον κ. Βαγγέλη! Να του το διαβιβάσετε σας παρακαλώ.

Ο άλλος ο ψηλός με το τσακίρικο μάτι; τι καλό παιδί και αυτό! Το όχι του δεν το ξέραμε.... Το καλύτερο απ'όλα ήταν ότι πίστευε αυτά που του λέγαμε, με αποτέλεσμα να έρχεται στο Ελλάντα και να διαγράφει....Ζάππεια..! Δεν είχε ξεκινήσει καλά το ψηλό αγόρι...άλλα έμαθε γρήγορα το ποίημά του...!

Σας παρακαλώ κ. προχειρογράφε, να μεταφέρεται στους Έλληνες πολίτες ότι αν δε δεχτούν το νέο Μνημόνιο που είχαμε προετοιμάσει με τους δυο προαναφερθέντες, θα πεινάσουν και αυτοί και τα παιδιά τους. Θα ξαναγυρίσουν στην παλιά κακάσχημη δραχμούλα...τα μηχανήματα αυτόματης ανάληψης θα είναι άδεια σαν τις κοιλιές τους....και το χειρότερο; Τέρμα τα διακοποδάνεια και οι πιστωτικές κάρτες. Άντε, γιατί σας κακομαθαίναμε τόσα χρόνια! Και εν τέλει, ΝΑΙ τα χρήματα φέρνουν την ευτυχία...να πείτε στον κ. Βαρουφάκη....

Με σιδηρά πυγμή: Γερούν Ντάισελμπλουμ.


-Ο Προχειρογράφος-


   

Σχόλια