Το καμάρι του Γκέμπελς.

Γεια σου Ελληνικέ λαέ.

Είμαι ο περιβόητος Υπουργός δημόσιου διαφωτισμού και προπαγάνδας της χρυσής εποχής του τρίτου Ράιχ, Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς. Πρόλαβα βέβαια να γίνω και Καγκελάριος για μια ημέρα πριν αποφασίσω να εγκαταλείψω το Ράιχ με μια σφαίρα στο κεφάλι, μιας και οι σύμμαχοί σας με είχαν κατατάξει στους εγκληματίες πολέμου. Σας γράφω τούτες τις αράδες από την απέναντι όχθη, την οποία δεν έχετε γνωρίσει ακόμα...το πιο ζεστό μέρος που μπορείτε να φανταστείτε...δεν κάνει ποτέ κρύο στον Παράδεισο των ναζιστών...


Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί με κατηγορούν όλοι ως εγκληματία πολέμου! Εγώ διαταγές εκτελούσα χωρίς φόβο και πάθος, όπως είχα ορκιστεί! Ο μοναδικός φόβος που είχα ήταν, να μην επιτρέψω να γλιτώσει από την Τελική Λύση κανένας χρυσό-συλλέκτης Εβραίος που προκαλούσε οικονομική φθορά στη Γερμανία, κανένας ομοφυλόφιλος ο οποίος προσέβαλε την κανονικότητα του Άριου Γερμανού, κανένας Ρομά η ανάπηρος στο σώμα και στο μυαλό γιατί αποτελούσαν απειλή για την ορθότητα του Άριου γονιδιώματος και της συνέχειάς του! Για τον λόγο αυτό αποφασίσαμε από κοινού με την αγαπημένη μου σύζυγο να πάρουμε μαζί τα παιδιά μας, στον Παράδεισο των ναζιστών, για να διατηρηθεί η καθαρότητα της Άριας ψυχής τους. Δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε τα παιδιά μας να συνυπάρχουν με αλλοδαπά μιάσματα! Τελικά οι φόβοι μου επιβεβαιώθηκαν...σχεδόν τα κατάφερα...σχεδόν...

Το μοναδικό πάθος που είχα ήταν η τέχνη της προπαγάνδας. Δόξα τον Άριο θεό των ναζιστών, ο οποίος με φώτισε να συλλάβω την μεγάλη ιδέα της σύγχρονης δίχως όρια προπαγάνδας και να την αναπτύξω σε τέτοιο βαθμό, ούτως ώστε να διασφαλιστεί η συνέχεια του έργου μου. Για τον λόγο αυτό μετά από εκτενείς συσκέψεις με τον Αδόλφο και τα άλλα παιδιά, αποφασίσαμε να απονείμουμε το βραβείο "Το καμάρι του Γκέμπελς" στα Ελληνικά μέσα μαζικής προπαγάνδας για τη συνεισφορά τους, στην εφαρμογή και ανάπτυξη της επιστήμης της προπαγάνδας. Ως ημερομηνία της τελετής απονομής και βράβευσης επιλέχθηκε, μετά από ώριμη σκέψη, η 21η Απριλίου γιατί συμπίπτει με την επέτειο της δημοκρατικής επταετίας, κάποιοι την λένε δικτατορία, μιας και υπάρχουν αρκετοί ορθά σκεπτόμενοι Έλληνες, οι οποίοι πιστεύουν ότι η δημοκρατική επταετία ήταν η χρυσή εποχή της χώρας σας, μετά τον εμφύλιο πόλεμο! Παρακαλούνται οι αρχισυντάκτες των δελτίων προπαγάνδας όλων των ΜΜΠ να παραβρεθούν στην τελετή για να παραλάβουν το βραβείο τους!

Επίσης θέλω να σας συγχαρώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε σε τρεις διαφορετικές εκλογικές διαδικασίες με τη ψήφο σας, τιμώντας, τα παιδιά της χρυσής αυγής (εγέρθητι). Πρέπει να τονίσω ότι τα παιδιά της χρυσής αυγής αλλά και οι ψηφοφόροι της είναι οι μοναδικοί πολίτες της χώρας σας που έχουν κατανοήσει πλήρως την μεγάλη ιδέα μου την τέχνη της προπαγάνδας, μετά από εντατική μελέτη βέβαια, και άξιοι συνεχιστές του Γερμανικού οράματος της Άριας καθαρής φυλής. Θέλω να ενημερώσω τα παιδιά της χρυσής αυγής ότι ήδη τους έχω κρατήσει μια θέση...στον παράδεισο των ναζιστών...ως ελάχιστη επιβράβευση για τον επίγειο αγώνα τους!
  
Δεν είναι τυχαία η εποχή που διάλεξα να σας γράψω για να σας συγχαρώ, αλλά και για να σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να βαδίζετε στο σωστό μονοπάτι που σας δείχνουν τα μέσα μαζικής προπαγάνδας της χώρας σας. Είναι η εποχή της πανευρωπαϊκής αναβίωσης της μεγάλης ιδέας, της μεγάλης Γερμανίας και της ναζιστικής επανάστασης η οποία βρίσκεται σε λανθάνουσα κατάσταση σε πολλές χώρες όπως, η Γερμανία, η Γαλλία, η Ιταλία, η Ισπανία κ.α. Εσείς όμως στις τελευταίες εκλογές με κάνατε πολύ υπερήφανο. Δώσατε στους πνευματικούς μου απόγονους σχεδόν την τρίτη θέση στη Βουλή των Ελλήνων, και σε εμένα την ελπίδα ότι η χώρα σας θα αποτελέσει την σπίθα για να φουντώσει με ορμή η ναζιστική επανάσταση σε όλη την Ευρώπη! Σας ευχαριστώ!





ΥΓ1: Απαγορεύεται να διαβαστεί από ομοφυλόφιλους, ανάπηρους,Εβραίους,άθεους,αριστερούς, και όλες τις άλλες κατηγορίες κατώτερων,ας πούμε ανθρώπων. Η ματιά τους και μόνο αποτελεί προσβολή.

ΥΓ2: Πολλούς χαιρετισμούς στον κ. Μιχαλολιάκο και τον κ. Παππά. <<sieg Heil>>



-Ο Προχειρογράφος-

Σχόλια