Επιστήμονες ανακάλυψαν τρόπο μείωσης του μισθού των Ελλήνων Βουλευτών.

Ο Προχειρογράφος εντόπισε για εσάς σημαντικές πληροφορίες που αφορούν το νέο νομοσχέδιο το οποίο θα μειώνει δραστικά τις αποδοχές των Ελλήνων βουλευτών.
Βασισμένος σε πληροφορίες προερχόμενες από την επιστημονική ομάδα με την επωνυμία "όχι άλλο κάρβουνο" η οποία αυτή πρότεινε το εν λόγο νομοσχέδιο στη κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, σας παραθέτω τη λύση στα μόνιμα προβλήματα που αποτελούν ανοικτή πληγή στη συνείδηση των πολιτών για πολλές δεκαετίες. Το ηθικό μειονέκτημα των τριακοσίων της Βουλής που απορρέει από τις εξωφρενικές αποδοχές και προνόμια που απολάμβαναν και απολαμβάνουν, την ώρα που οι πολίτες αυτής της χώρας ψάχνουν σαπούνι και σχοινί ως διέξοδο(λανθασμένα) για τα οικονομικά προβλήματά τους....και την ανεξέλεγκτη διαφθορά σε όλους τους τομείς η οποία έχει ριζώσει στα γρανάζια της κρατικής μηχανής και το φτωχό μυαλό του νεοέλληνα.


Σύμφωνα πάντα με την ομάδα "όχι άλλο κάρβουνο" η λύση θα έρθει με τη μορφή νομοσχεδίου, το οποίο βρίσκεται ήδη σε διαβούλευση στις κυβερνητικές βουλευτικές ομάδες υπό καθεστώς άκρας μυστικότητας!

Σύμφωνα με το άρθρο 63 του Συντάγματος το οποίο αναφέρεται στην αποζημίωση των Ελλήνων βουλευτών και σε αρκετές ατέλειες που απολαμβάνουν, να πούμε επιγραμματικά ότι:
- 5.750 ευρώ μηνιαία αποζημίωση, σύνολο 68.470 ευρώ το έτος
- 1.750 ευρώ μηνιαίο επίδομα οργάνωσης γραφείου, σύνολο 21.370 ευρώ το έτος.
- 50 ευρώ μηνιαία οικογενειακή παροχή (οικογενειακό επίδομα), σύνολο 600 ευρώ το έτος.
- 350 έως 600 ευρώ το μήνα για κάλυψη εξόδων κίνησης ανάλογα με τη χιλιομετρική απόσταση, σύνολο από 4.200 έως 7.200 ευρώ το έτος.
- 1000 ευρώ ανά μήνα για δυο μονά αεροπορικά εισιτήρια κάθε εβδομάδα (συνολικά δικαιούνται 104 μονά εισιτήρια), σύνολο 12.000 ευρώ το έτος.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 15.051 ευρώ μηνιαίες αποδοχές, σύνολο μαζί με κάποιες φοροαπαλλαγές και ατέλειες 180.612 ευρώ το έτος...!

Η επιστημονική ομάδα "όχι άλλο κάρβουνο" βασισμένη στις παραπάνω πληροφορίες και την αγανάκτηση της κοινής γνώμης αποφάσισε να προτείνει το νομοσχέδιο το οποίο σε πρώτο χρόνο θα περικόψει το μισθό του Έλληνα βουλευτή και θα δώσει ένα αποφασιστικό χτύπημα στη πηγή της διαφθοράς, στη φάμπρικα μεταποίησης του ψηφοφόρου σε άβουλο πρόβατο...!
Πρόκειται για την απαγόρευση λειτουργίας των βουλευτικών γραφείων σε όλη την επικράτεια. Με αυτό το απλό...αλλά συνάμα έξυπνο νομοσχέδιο η επιστημονική ομάδα πετυχαίνει αφενός την μείωση των βουλευτικών αποδοχών κατά περίπου 12% (21.370 ευρώ το έτος) ούτως ώστε να δικαιολογηθούν,κατά κάποιο τρόπο, οι θυσίες πέντε ετών στη συνείδηση του πολίτη ο οποίος έβλεπε το μισθό του και τη σύνταξη να μειώνονται με ρυθμούς χρηματιστηριακούς, και ταυτόχρονα να ανεβαίνουν οι τιμές των προϊόντων, ο Γιακουμάτος βέβαια επιμένει ακόμα ότι αυτός έριξε τις τιμές, και τα κάθε είδους χαράτσια με ρυθμούς θερινής ημέρας με καύσωνα..!

Και αφετέρου να τερματίσει μια από τις μεγαλύτερες εστίες διαφθοράς της χώρας, τα βουλευτικά γραφεία, τα οποία δημιουργούν πελατειακές σχέσεις με τους ψηφοφόρους τους. Βέβαια, σύμφωνα με στατιστικές μελέτες το 27% των πολιτών θα χρειαστεί ψυχολογική και ακαδημαϊκή υποστήριξη, διότι ο μόνος τρόπος που γνωρίζουν για να δουλέψουν, να πάνε στρατό, να χτίσουν, να κινηθούν στο ΕΣΥ, να αποφύγουν φόρους, να υπεξαιρέσουν....και γενικά να ζήσουν στη Μπανανία του ΕΓΩ...είναι να περιμένουν στωικά στην ουρά προτεραιότητας των βουλευτικών γραφείων για να πουλήσουν την αξιοπρέπεια τους έναντι ρουσφετιού...! Ίσως κάποιοι αναρωτηθούν (βλακωδώς) πως θα κρατήσει ο βουλευτής επαφή με τον τόπο εκλογής του για να αφουγγράζεται και να προωθεί τα προβλήματα και τα αιτήματα των συμπολιτών του; Και για αυτό το πρόβλημα η επιστημονική ομάδα "όχι άλλο κάρβουνο" εμπνεύστηκε τη λύση μέσω του προτεινόμενου νομοσχεδίου δημιουργώντας ένα κεντρικό γραφείο στη βουλή το οποίο θα δέχεται συλλογικά αιτήματα των πολιτών, αλλά και ατομικά που θα σχετίζονται με έκτακτες υποθέσεις ανθρωπιστικής σημασίας...! Τα μέσα που θα χρησιμοποιηθούν είναι το διαδίκτυο, το τηλέφωνο, το fax και άλλα τα οποία είναι ευρέως γνωστά και εύκολα στη χρήση τους...και κυρίως χωρίς επιπλέον κόστος!!


ΥΓ: Πρέπει να αλλάξουν πολλά ακόμα Αλέξη.....Όσο ζω ελπίζω....ακουμπάω την αγανάκτηση στον ώμο σου για να τη νιώθεις συνεχώς...μη τυχόν και σε πάρει ο ύπνος....



-Ο Προχειρογράφος-


Σχόλια